Min första riktiga helg

Datum: 2010-09-17 Klockslag: 18:16:40

Gud vad skönt det känns med helg. Är frusen helt igenom efter att ha stått ute hela dagen. Jobbar i alla fall med några jättegulliga tjejer, Katja, Olivia och Sofia om jag inte minns namnen helt fel. Skrattade hur mycket som helst när jag & Sofia skulle köra rollspel på varandra imorse. Tråkigt nog så kanske hon ska sluta, men efter att vi övertalat henne om att vi verkligen ville att hon skulle vara med bestämde hon sig för att komma tillbaka på måndag och prova. Men vi har bytt nummer, så även om hon inte fortsätter kommer vi nog fortsätta prata. :}

Men att vara medlemsvärvare är verkligen mycket svårare & mer påfrestande än man tror, men jag hoppas att det ska gå bättre på måndag. Allt är ju svårt första gången. Ska ladda upp under helgen och läsa på allt material så jag känner mig ännu säkrare tills på måndag, så går det nog bättre.

Spännande med slutaudition på Idol ikväll.. Hoppas verkligen att mina favoriter går vidare. :} Så har jag kvar lite lösgodis sedan i onsdags också, mums. Förresten så kom jag på att det här är min första riktiga helg, om ni förstår hur jag menar? Nu har jag ju varit på utbildning/jobbat i några dagar och får nu vara ledig under helgen. Annars har jag ju varit ledig varje dag, hela veckan. Men nu ska jag sluta svamla.


Så härlig, haha. :'D

kommentarer
Postat av: Anna

Det ska jag verkligen göra! Har åkt hem till Dalarna över helgen och har tyvärr inget nagellackbortagningsmedel här, så får vänta tills jag kommer hem till mitt andra hem :] Kram!

2010-09-17 @ 20:05:25
URL: http://madeinjapan.nu
Postat av: Linn

Sv; Är inte helt säker men jag kommer ta kort på sidan o lägga upp på min blogg iaf :)

2010-09-17 @ 22:03:55
URL: http://linnlowes.com
Postat av: elina

Sv; jag och Dea har redan införskaffat grejer till halloween, så 99% säker att vi kommer. Ska bara få tummen ur stjärten och boka biljetter :D

2010-09-17 @ 23:41:05
URL: http://elinalong.blogg.se/



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback