9 månader

Datum: 2010-09-01 Klockslag: 13:08:12

Vi fick som två helger den här veckan eftersom Micke är ledig idag & imorgon också, så idag tar vi det bara lugnt. Klockan 15 ska han in och klippa sig, så då passar jag på att kolla klädaffärerna igen. :} Måste ha ett nytt vitt linne, är flera hål i det jag har. En ny mysig kofta skulle inte sitta helt fel heller. Och imorgon planerar vi att kanske åka till Gränna om det blir bra väder. Har aldrig varit där förut, så det skulle vara roligt att åka dit. Ska ladda & rensa kameran ikväll, så den är fit for fight för imorgon om det bli så att vi åker. 

Som sagt nio månader med min fina idag. ♥

kommentarer
Postat av: pappa

vattna den mycket du men efter en halvtimme tömmer du bort vattnet som är kvar i ytter krukan gör så ungefär var 3:dje dag så klarar den sej fint ha de bra. hej bumman nu har jag jobbat klart, håller ni på attspela spel? Ska ni vara hela dagen i Gränna? det är ju så jäkla fint där, kom ihåg att ta med kameran och ladda batteriet till den. vad menar du med 9 månader med din fina idag?

2010-09-01 @ 21:52:03
Postat av: Sara

Sv; Ja okej, då ska jag göra det imorgon då. :)

Micke spelar NHL just nu, men vi ska snart se filmen som vi var och hyrde förut ikväll. Vi åker nog till Gränna i helgen istället skulle jag tro, vi får väl se. Men när det än blir vi åker dit ska jag se till att rensa kameran & ladda batteriet riktigt. Jag och Micke har ju varit tillsammans i 9 månader idag. :)

2010-09-01 @ 21:56:33
URL: http://damnedbyaburied.blogg.se/



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback