Filmkväll

Datum: 2010-11-14 Klockslag: 19:32:20



Nu är jag mätt och belåten. Micke stekte fläskytterfilé som vi åt tillsammans med klyftpotatis & besås. :} Kvällens plan var att äta lite choklad och titta på Beck, men efter att ha läst på en blogg om hur bra Scott Pilgrim vs. the World var så tror jag att jag hellre ser den. Jag älskar ju dessutom Michael Cera, tror aldrig jag sett en film med honom som jag inte gillat! Micke hade nämligen laddat ner den för några dagar sedan, så ska höra om han också har lust att se den. :} Annars fortsätter jag springa mellan lägenheten & tvättstugan, har sista maskinen i nu och torktumlaren full med handdukar.



kommentarer
Postat av: Sophia

Re: Hur kommer det sig att ni flyttade till Nässjö då?



Enklaste sättet är på sätt och vis genom internet, men jag hatar att träffa människor så på ett sätt, för folk är ju så himla annorlunda bakom tangentbordet liksom. De kanske är riktigt tysta irl eller något annat liksom. Folk spelar över så. Sista människan jag träffa via internet var min pojkvän, men han var också vän till en tjejkompis till mig som bodde i göteborg förut, så det var ju inte någon helt random. Och ska jag vara ärlig så är den bästa människan jag mött, och då tänker jag inte liksom på hur han är mot mig som min pojkvän, utan hur han är hela tiden mot alla människor som person. Så ibland har man tur när man hittar någon att babbla på som fan med på internet, och ibland är det bara fail.



Men att hitta vänner via krogen går ju också... men det är då det verkligen känns desperat på något sätt, och verkligen opersonligt, så jag håller mig borta från krogen, haha.

2010-11-15 @ 12:35:39
URL: http://visselsnippa.blogg.se/
Postat av: Sophia

RE: aha :) men det är ju bra att du hittat bra vänner över internet iallafall som du tycker om! Lucky you. Jag har haft många vänner-jag-träffat-över-internet genom åren, men inga som hållt sig kvar längre. Hade en killkompis 2007, han var som min bästa killkompis men han börja leva någon cp livsstil ang. "hardcore" musiken som jag inte ens förstår mig på, så ja... det var ju ett retard att släppa. Sen hade jag några tjejkompisar, men de pratade bara med varandra när vi träffades, och om jag träffade någon av dem ensam så fanns det typ ingenting att säga. Så jag har minsann haft otur med folk haha :( Men jag är weirdo, udda på ett sätt, men ändå normal som alla andra, så känns konstigt ändå att det ska vara så svårt att hitta vänner när man känner att man ändå har en möjlighet att någon ska tycka om en för den man är och vilja umgås med en.

2010-11-15 @ 12:49:29
URL: http://visselsnippa.blogg.se/



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback