Oflyt

Datum: 2010-05-29 Klockslag: 17:51:04

Glöm vad jag sa. Låg i sängen och var så sjuuuukt less så ni förstår inte. Tog med mig båda klänningar upp för att se mig själv i en stor spegel, och efter lite våld & nästan svett så fick jag på mig balklänningen. Jag älskar älskar älskar den! Så himla fin. :'D Kvällen är räddad!




Har jag världens oflyt eller? När jag kom hem idag provade jag både student- och balklänning, och studentklänningen var helt okej. Den kanske kan sys in lite, men satt i övrigt bra & var jättefin! Balklänningen däremot.. VAR FÖR LITEN! :'( Just över revbenen (under brösten) är den ca 0,5-1 cm för liten, i övrigt så går den att få på. Vet inte hur jag ska ordna det på för sätt, men på något sätt så ska det gå. Har jag måttbeställt en klänning för 2000 ska jag fan kuna använda den också! Med tanke på var den är för liten kommer det inte hjälpa att tokträna eller svälta mig, tyvärr. Så, får försöka ta bort lite foder ur den, nåla ihop med säkerhetsnålar eller med våld försöka få igen dragkedjan. Ifall att får jag köpa nån liten kofta eller något att ha över, som täcker den där "nålningen" eller vad det nu blir.

Hade planerat att äta chips och dipp ikväll, frågan är om jag kan göra det? Jävla skitklänning. Men riktigt fin var den iallafall. ♥

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback