I wanna celebrate and live my life

Datum: 2010-05-16 Klockslag: 11:18:26

Hade planerat att ligga ute & steka i bikini idag, men vaknar av ösregn(!), det blev lite av en besvikelse. Men lika glad är jag för det. :} Sitter och lyssnar på Wynter Gordon - Dirty talk om & om igen, jobbigt att jag blivit besatt av den igen när den bara finns på tuben och inte på Spotify. Vill bara ut på krogen och dansa till den, så jäkla bra! 

Hade fått ett häfte med rabattkuponger från EON, där man fick en gratis fotobok från Fujidirekt. Så eftersom vi fått två häften så ska jag göra två fotoböcker, vet bara inte riktigt vad de ska innehålla. En med bilder på klassen tror jag iallafall att det blir. :} Sedan kanske jag gör en med Londonbilder också, åh vad jag saknar den staden.

Söndag & en dag full med plugg framför mig men humöret är ändå på topp! Kanske för att jag har sommarkänslor? Dunno. Ett STORT btw, jag har ju aldrig (konstigt nog) varit någon som tänkt ut namn till mina framtida barn, men nu har jag två namn som känns så.. rätt! ♥ Det bästa är att Micke gillar dem lika mycket som mig, hähä. ;}

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback