You make me happy!

Datum: 2010-06-15 Klockslag: 21:52:38

Just nu känns allt bara så.. jävla bra.
Min pojkvän flyttar snart in i huset för att tillbringa sommaren här, och jag vet att jag kommer klara mig ekonomiskt i Jönköping oavsett om jag kommer in på högskolan eller får jobb. I väntan på något av dem kommer jag ändå att klara mig, HÄRLIGT känns det! Och om jag har tur hjälper mamma & pappa till lite, vilket jag tror, om det skulle behövas. Längtar något så otroligt efter att få något helt nytt tillsammans med älsklingen, något som är vårt. Och att få utforska en helt ny stad tillsammans kommer bli underbart. Tänk att jag hittat någon som jag verkligen vill leva ihop med. ♥ Så underbart.


Igår frågade han mig hur jag trodde att jag skulle reagera om jag dog (vi var inne på det ämnet). När jag berättade vad jag trodde så blev jag helt tårögd, kan verkligen inte tänka mig att vara utan honom.

Nu ska jag fortsätta med att försöka få någon ordning på det här kaoset.. Har snart två garderober färdiga, och har lämnat en eller två hyllor i ena garderoben där älsklingen ska få ha sina kläder. Ska lägga mig i rimlig tid, för 08:00 är det möte inför sommarjobbet.

(HAHA precis när jag skriver in rubriken "You make me happy" så slås Never shout never - Happy på, och han sjunger you make me happy.)

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback