Dag 08 – Mina syskon

Datum: 2010-12-04 Klockslag: 23:44:32

Jag är ett sladdbarn, och har tre äldre syskon. Två bröder & en halvsyster på min mammas sida. Lars, Jonas & Annette.

Eftersom mitt yngsta syskon, Lars, är 11 år äldre än mig så har jag nog inte haft samma relation med mina syskon som de som växt upp med ganska jämngamla syskon. Jag har alltid älskat dem som mina syskon, men pga åldersskillnaden har vi inte haft så mycket gemensamt. Det är mer nu när jag blivit äldre som man har grejer att prata om och så.

Lars är den här snälla brorsan som är rädd om mig & Jonas är den som älskar att jävlas med mig, och jag tycker också att det är roligt. Lars är den jag är lik när det kommer till utseendet (enligt mig, vissa säger att jag är lik Annette också), vi var sjukt lika när vi var små. Medan jag tycker att Annette är den jag kanske påminner mest om i sättet, även om jag tycker att jag påminner om alla tre på ett eller annat sätt. Jag längtar efter att få komma hem och träffa dem igen! ♥ Lars kommer dock att vara väldigt saknad, som högst troligt inte kommer hem den här julen. Kommer kännas konstigt.


Min mamma, mormor, jag & Annette. Väldigt mörk, dålig & gammal bild. Men den enda syskonrelaterade jag hittade just nu. Snygg Pocahontasklänning va? Hahah! :D

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback