Min & svansens dag på A6

Datum: 2010-08-28 Klockslag: 22:36:13

Kom hem från bion för ca 30 minuter sedan. Inception var ganska invecklad men också väldigt bra. Helt klart värd att se! :} Vi vaknade pigga vid 09:30 imorse och vid 11:20 tog vi tåget in till Jönköping & A6. Jag köpte inte en enda sak till mig själv, utan bara saker till lägenheten. Har nog aldrig någonsin hänt att jag kommit hem från en hel dags shopping utan några kläder eller dylikt. Men är väldigt nöjd över sakerna vi köpte, bl.a en helt underbar fönsterlampa till sovrummet som mamma & pappa gav mig pengar för att köpa. Tack för det! ♥

Micke sa förut ikväll att något som känns skönt med att flytta hit, är att vi numera kan göra annat än att sitta hemma på helgerna. Fanns ju inte sådär jättemycket att göra varken i Ramsele eller Kramfors. Nej, nu ska jag göra mig något att äta. Vi åt ingen frukost imorse, utan åt bara taco- och panpizzabuffé inne på A6 runt 15:00. Så jag är lite hungrig nu!



Möttes av det här när jag loggade in på fb. Haha ;'D Han har nog aldrig haft det så lindrigt som idag, har inte testat ett enda plagg på hela dagen. Eller okej, två par träningsbyxor. Men annars ingenting.

kommentarer
Postat av: mamma

hej på dig bumman plus svansen vad ska ni ha för er idag då.Stackars Micke som får vara svans, men han får väl hävda sin rätt när det gäller att kolla på verktyg och diverse andra grejor. Idag är det mulet,vad annars! Farsan ska flytta ner tv:n till ditt rum och så ska han ha bärbara datorn där också. han har nyss pratat med Johnny och dom hade varit till RÖÅN och köpt ett nytt köksbord och stolar i ek. Har ni fått några kommentarer från Kim eller någon annan!

2010-08-29 @ 11:42:17



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback