"Ekonomisk översikt"

Datum: 2009-09-13 Klockslag: 17:09:53

Har just varit inne och kollat på internetbanken för första gången på väldigt länge. Vet inte riktigt om jag blev besviken, känns som om jag gjort upp en hel del pengar på.. ingenting? Men man måste väl få leva också. Får ju snart lön igen också, som kanske ligger på runt 6000. :) Sitter ju inte helt fel. Vad vuxet det känns att sitta och titta på Ekonomisk översikt, se tillgångar, skulder osv. (Tack och lov så står det 0,00 på skulder.) Snart kommer jag ha räkningar att betala på internetbanken också, ännu mer vuxenpoäng

Hade hoppats på att krya på mig under dagen, men icke. Känns nästan mer som om jag mår sämre. :c Typiskt, jag ville ju verkligen följa med imorgon. Men vi får styra ihop något med bara klassen senare, gillar ju inte 1an & 2an ändå, haha! Eller gillar och gillar, men jag är inte direkt intresserad av att lära känna någon.

Blir till att mysa med te framför Kommissarien och havet som börjar ikväll, har sett fram emot det ett tag. :) Det är samlingsnamnet för de fyra filmerna som är baserade på Mari Jungstedts böcker om kriminalkommissarie Anders Knutas på Gotland. Filmerna heter; Den du inte ser, I denna stilla natt, Den inre kretsen och I denna ljuva sommartid. En sak som jag tycker varit roligt med reklamen som gått om filmerna är att det är så himla många skådespelare som man så väl känner igen.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback