It lives in hearts, causing strength to believe

Datum: 2009-05-23 Klockslag: 12:11:26

Ändrade planer. Blir ingen promiss, mina tygskor låg visst i tvätten. De blir lite renare iallafall, men inte som nya direkt. :c Varför köpte jag inte två när de ändå bara kostade typ trettio spänn? I Sverige kostar de ju runt 200-lappen ungefär. Har ringt både Erika och Mimmi för att höra om någon vill umgås, Erika var i skogen och plockade svamp och Mimmi var på Ikea och handlade till huset. Så, det blir väl duschen för mig nudå. Sedan ringer jag nog älskling och hör om han är bakis idag, haha.


Lördag, och vädret är helt okej. Det är soligt men blåser ganska mycket, så någon riktig värme är det väl egentligen. Har just tryckt i mig resterna av min kebabpizza som jag åt igår, och nu funderar jag på att ta en promenad innan jag duschar. :) Är så förbannad på mig själv nu när sommaren är så nära, vad hände med "jag SKA gå ner i vikt till sommaren".. Jo, tjena. Har väl snarare blivit ännu större, så nu känner jag för att iallafall försöka börja vara ute och gå några gånger i veckan. Det är något som är underskattat, för när jag väl är ute med musiken i öronen så är det så avstressande och skönt. Man hinner rensa tankarna liksom. I like it! Har inga bra kläder att vara ute i bara, igår gick jag i röda fleecebyxor och såg allmänt dum ut. Var iofs typ helt tomt på byn vid den tiden ändå, så det gjorde inte så mycket.

Saknar bebi, hatar när det känns såhär allmänt tomt för att man varit i närheten av någon och sedan sitter ganska mycket själv. Hur kommer det sig att så snälla människor dras till mig, jag som är så.. Ja, jag vet inte vad jag ska kalla det. Jag hoppas han inte tycker att jag är allt för hemsk bara. :* Haha!
Har iallafall haft Chester som legat hos mig hela natten. ♥ Så imorse låg han och tvättade sig, och passade på att tvätta min hand precis så som han tvättar sin egen tass. Söten där!

Men nu ska jag väl dra på mig några kläder och sticka ut. :]

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback