Kajsa Kavat

Datum: 2009-12-05 Klockslag: 17:24:13

Fullspäckad helg.
Igår när jag kom hem stod det lite nya möbler i hallen, bl.a en ny säng till mig! Puss på min fina mamma & pappa. Överraskningar! ♥ Så nu har jag en himmelskt skön 120cm säng här också, love it.
Så blev det först middag, sedan åkte jag & Erika till kyrkan och såg luciakröningen. :) När jag kommit hem igen så började jag rensa rummet, hade äntligen tänkt få någon ordning på det. Så jag började rensa ur en av garderoberna, och sedan tog jag tag i vetrinskåpet. Så nu är det ute ur rummet, och nästa grej som åker ut är alla hyllor. Hade tänkt möblera om lite, och kanske köpa en ny bokhylla att ha därinne.

Och idag klev jag upp vid 10:30 och åkte med mamma till Sollefteå. Vi gick först på Lindex där jag köpte två tröjor, sedan vidare på Kappahl där jag köpte armband. ;> Sista repan drog vi inne på Jysk där vi köpte ännu en ny möbel till hallen & lite tavlor och sådant. När vi kommit hem igen gick vi på julmarknaden en stund, tyckte dock att det var ovanligt tråkigt där iår. Vet inte varför. Tröck i mig två vårrullar iallafall, grillspetten var slut. ;c Blev bara kassa bilder, men lägger in några ändå lite snabbt. Ska fortsätta städa & rensa rummet nu, vilket lär ta hela kvällen. Och imorgon blir det lussebullebak och sedan åker jag till Långsele och sedan vidare till Kramfors. :]




Luciatåget kom förbiåkandes med häst & vagn.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback