Underbart med sol

Datum: 2009-04-10 Klockslag: 14:14:01

Vilket jävla vårväder det är idag alltså! :'D Har suttit ute en stund i solen och lyssnat på musik & läst körkortsteorin, mysigt. Försökte fota Chester lite också, men den korven ville ju bara komma fram till mig och gosa - det mest irriterande som finns när man försöker fota djur. Men, lite gos var ju inte helt fel heller. ♥ Men fick gå in för jag höll på att dö av värme, törs ju inte klä av mig för mycket eftersom jag fortfarande är ap-förkyld. :c En tämligen fet slemsäcksinflammation verkar det ha blivit efter simningen också, sa jag att jag har världens klenaste kropp? Det tåls sägas flera gånger. Men ska nog snart ut och njuta av den underbara vårsolen lite till.

Ikväll blir det nog pizzerian med några kompisar, inte helt fel. :] Frågan är bara, vad ska man äta? Känner mig faktiskt lagomt sugen på kebab, men jag får la se. Så saknar jag min bas också, väldigt vitsigt. Pratade i typ 4,5 h igår, inte dåligt.

Nej, nu ska jag måla naglarna och sedan gå ut i solen! :D
(Ska försöka bättra mig med uppdateringen nu på lovet också, har varit helt värdelöst på den fronten de senaste dagarna.)

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback