THE UNBORN & EDEN LAKE

Datum: 2009-04-01 Klockslag: 23:11:38

Var som sagt skräck/thrillerfilms tittande igårkväll/inatt. :]


The Unborn var helt okej enligt mig. Var hyfsat rädd och skvatt till ett antal gånger, och om ni är rädda för kryp så kan jag garantera att ni kommer vara rädda ni också. Och så var ju Cam Gigandet med också, mums! :D

Eden Lake var okej den också, man fick lite panikkänslor av den. En typisk sådan film som jag inte kan låta bli att kommentera hur dum i huvudet människorna i den är, och hur mycket de förtjänar att dö. Var dock lite missnöjd med slutet, vilket är sjukt viktigt i hemska filmer tycker jag. Men ja, den var helt okej som sagt.

Har ätit tacos med Elina ikväll, trevligt. :] Sedan har jag druckit te och pluggat, har varit duktig och läst ca 30 sidor i körkortsboken. You go girl! (Det börjar bli en vana att heja på mig själv, även i andra eller tredje person, har inte så stor koll på det där.) Imorgon blir det HEJA SARA H på basketen på gympan, haha.

Dagens musik: E.M.D - Youngblood, Kill Hannah - Race the dream, The Click Five - Happy birthday, Skönheten och Odjuret - Rörda av en ton m.m. Lyssnade på massa Disneymusik m.m på skolan idag, det ger mig rysningar till tusen. Det är något visst med Disney, och musiken från vissa andra filmer också. Barnfilmsmusik helt enkelt.<3 Och ja, E.M.D, det har hänt något väldigt konstigt med min musiksmak ska jag tala om för er. Haha!

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback