Nu är jag här igen

Datum: 2009-04-23 Klockslag: 23:28:04

Förlåt för dåligt bloggande, men jag har så mycket annat för mig. Så är min dator så seg nu för tiden, så om jag ska skriva så måste jag ha lite tid på mig. Idag har jag iallafall suttit ute på "plattan" och stekt med Elina & Anders. :] Sedan gick vi och handlade, jag köpte vegetariska hamburgare, hamburgerbröd, sallad & dressing och åt till middag. Mumma, jag blev glatt överraskad av de vegetariska hamburgarna. Det är fan helt otroligt hur bra de lyckats efterlikna kött med quorn & soja alltså. Tummen upp för det! ^^, Sedan efter jag ätit gick jag till Elina, sedan gick vi till Anders och tittade på Sex Drive, den var roligare än vad jag trott. Andy & Randy ägde lite, haha! Sedan så blekte Elina mitt hår, så nu är det äntligen gjort. :] Just ja, satt mig och slet loss all min löspäls idag också, så nu är jag kort- och tunnhårig. Don't like!

Nu får jag nog ta tag i mitt diskberg.. finns det seriöst något tråkigare än att diska? Dagen jag skaffar en diskmaskin kommer vara.. helt underbar, gud vilken lättnad. Spara in massa tid kommer man också göra.

Funderar på att stanna hos R imorgon och åka hem på lördag, men får se.. Hur som helst så kommer det att bli en helt awesome helg! :'D


kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback