1 av 3 män..

Datum: 2009-04-22 Klockslag: 18:13:24

Är otrogen! Fattar ni hur sjukt mycket det är? De sa det på Oprah, så sa hon något i stil med att "Så om din man inte är otrogen, så är någon annan du känner det." Självklart är tjejer/kvinnor också otrogna, men i programmet var det just män de pratade om, vad jag hann uppfatta. Blev bara så chockad över siffran.. tänk, 1 av 3. Det betyder att ungefär 33% av alla män är otrogna, typ. Av de jag känner/vet om så tror jag att ungefär många tjejer och killar varit otrogna, vad jag är medveten om. Nej, nog om sådana otrevligheter!

Har just ätit mexicanasoppa & en baguette. Jag är proppmätt, usch. Har redan börjat läsa på lite till samhällsprovet imorgon, känns bra att en del av provet handlar om miljön. Det betyder att jag inte direkt behöver läsa på det, bara skumma igenom lite snabbt eftersom jag är rätt så insatt i miljön & miljöproblemen. Har även varit flitig och lagt ut lite grejer på tradera, så nu hoppas jag att det blir några bud också. ;> Tog även hem lite bilder från skolan, sådana som redan är betygsatta och inte behövs på skolan längre, ska nog sätta upp några av dem här i lägenheten.

Har hittat två nya favoriter idag. Att hitta nya, bra låtar är ett av det bästa som finns. Nu ska jag fortsätta lyssna på riktigt hög volym och sjunga med.

The Veronicas - Untouched
The Veronicas - Everything I'm not - Claude le Gache club mix.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback