KARDITSA, KANSKE?

Datum: 2008-09-18 Klockslag: 19:30:21

Igårmorse så samlades vår klass och vi blev informerades om att 4 stycken från media skulle få åka till G r e k l a n d. Så nu sitter jag och skriver ett "brev" om varför just jag ska få åka, och om varför jag vill åka osv.
Det är 8 ungdomar från flera olika länder som alla kommer att åka till Karditsa i Grekland och träffas, med temat "How colourful is our society?". Så ska varje land ha en liten redovisning, och det kommer även bli massa aktiviteter. Först tyckte jag inte att det kändes som något för mig, mest för att jag är så osäker på min engelska och sådär. Men, varför skulle något så simpelt få stoppa mig från att ta en chans som denna? Jag får istället se det som en chans att bättra på min engelska. :) Skulle vara så otroligt, otroligt roligt. Man ska även bo hemma hos en grekisk familj, och få åka runt och titta på olika sevärdheter som finns i närheten av Karditsa. Man kommer vara där i fem dagar, 3-8 november. Jag hoppas verkligen att jag blir en av dem som får åka, det skulle vara så himla roligt! Troligtvis så kommer de bestämma under helgen eller tidigt nästa vecka vilka som får åka, så det är bara att hålla tummarna.



Från skolans hemsida:  Målet med projektet är att lära, förstå och respektera olikheterna omkring oss. Vi kan alla lära oss mycket genom att mötas och lära känna varandras kulturer och vardag. De skolor som är involverade i projektet är från:

blue.png Kramfors, Sverige
blue.png Vigo, Spanien
blue.png Palma de Mallorca, Spanien
blue.png Wien, Österrike
blue.png Karditsa, Grekland
blue.png Puglia, Italien
blue.png Istanbul, Turkiet





kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback