BJÖRN, MÅNS, SORAN & ÖZZ

Datum: 2008-10-17 Klockslag: 19:25:09

Onsdagen var.. AWESOME!
[Det här inlägget kan nog bli lite långt och drygt, men jag vill skriva allt jag minns för att kunna gå tillbaka och komma ihåg hur otroligt underbar kväll det var! F.ö så blandar jag lite både från Umeå och från Kramfors, om någon tycker att den inte känner igen det jag skriver.]

Först kom Lydia och Erika till Kramfors så då gick vi och åt på Jakten, efter det gick vi upp till Folkets park och väntade på att bli insläppta. Sedan när det var ca 10-15 minuter kvar så fick vi gå in och sätta oss, vi på första parkett! :D Det var sjukt nära scen, så vi fick halvligga i stolarna för att kunna titta dem i ansiktet. Så först satt vi bara och kollade in underbara Stephen Simmonds. :''D Ta inte det här fel nu, men jag har någon slags förkärlek till negrer (ta det I N T E som ett fult ord på något sätt, ja ni fattar.) Jag tycker alltid att de ser så snälla och härliga ut! Och, han är ju helt underbar. Världens finaste ögon och så.. gullig mun på något vis. (Dock är han jamaican, men.. gills inte det också som neger?) Det känns som om neger är ett väldigt elakt ord när jag skriver det såhär.. men jag har aldrig tänkt på det som något dåligt eller så. Just so you know!

Men iallafall, sedan kom de in på scenen. Presenterade varandra och sådär, och även nu körde Björn på sitt "Om ni ska ta kort så får ni göra det.. NU!" och så ställde han sig och posade en hel massa. Så då blev Måns lite less och tänkte att han skulle göra något han med, så han tog och drog ner byxorna. HAHA! Sedan så blev det Özz, han sa typ samma saker som i Umeå, kan inte komma på något nytt som han la till. Sedan så frågade han oss hur gamla vi var, och TACK för att Elina svarade så jag slapp. När hon sagt att vi var 17 så trodde han inte på oss, vet dock inte om han antydde att vi borde varit yngre eller äldre. Ja, han pratade mest massa snusk. :D Precis som i Umeå valde han ut en kvinna/tant i publiken och sa typ, att hon skulle kunna lära honom ett och annat. Och att han skulle vara som lammkött hos henne. "Who's your mama?! *spank spank*" HAHAH! Så fick vi även höra om FRA-lagen, och om att regeringen(?) knullar oss i röven. Så härmade han massa såna gubbar. XD Sedan så sa han att Reinfelt (stavning?) såg så oskyldig ut, och ställde sig och härmade honom. Så otroligt fult! Han sa att han skulle kunna strypa en kanin och sedan säga "Det var inte jag!" Hah! Så pratade han även med en pojke i publiken, Robin hette han. Dock inte lika mycket som han talade med Ludde i Umeå. Men det som nästan var bäst som han sa var att vi svenska tjejer är dom snyggaste i hela världen, men att vi inte förstår det själva för att vi inte tycker att vi duger. Puss på honom för det!<3 Sedan när han sa att det var så snygg publik så tittade han på oss, hähä.

Sedan blev det Sorans tur, gud så söt killen är alltså! Han ser ut som en oskyldig liten fågelunge. :D En nykläckt liten en. Det han sa om sexualkunskapsläraren Sussie som skulle prata om penisar och slidor är så jäkla klockrent alltså. (Det roliga var att hon läspade.) Men när han pratar om hur mycket han hatar människor som är dumma i huvudet, typ de som glömmer att svälja så de dregglar osv. Det var lite roligt, för t.ex när jag sminkar mig brukar jag råka göra det. Även när han pratade om hur jäkla roligt det är att ljuga, dock inte för att vara taskig eller på något sätt vinna något utav det själv. Men om någon t.ex kommer och frågar vart närmaste bankomat finns, så säger man "Två gator ner och sedan till höger" trots att man inte har någon aning om var närmaste bankomat finns. Så sa han att han satt sig på en buss en gång, den var helt tom förutom en tjej som satt själv. Så gick han och satt sig brevid henne och märkte såklart att hon blev nervös, så bara för att göra det hela värre så sa han "Gud vad kåt jag är!". Sedan när hon tryckte på stopp så sa han "Nämen ska du också av här?" hahah. Ja, det får räcka om honom. :D Kanske lägger till något senare om jag kommer på något mer.

Efter Soran var det Måns. Som jag faktiskt tycker varit bäst både i Umeå och i Kramfors! Hade verkligen inte trott att han var så himla rolig, blev glatt överraskad. Det var dock roligare i Kramfors, för då pratade han massa med/till oss. :D (Mig, Elina, Lydia och Erika.) Typ frågade oss massa saker, men vi visste inte vad vi skulle svara, hah. Han tittade även på oss typ hela tiden, ibland hade man sådan ögonkontakt att det blev lite obehagligt t.o.m. När han frågade hur många 90-talister som var där och vi inte klappade, så sa han "men ni var väl födda på 90-talet, eller?!" eftersom han antagligen hört att Özz frågat hur gamla vi var. Så nickade vi, och då blev han less och typ "Ja men varför klappade ni inte då? Nej, för ni vill väl bara se Björn och vill att den här jävla gubben ska bli klar nångång!" haah. :D Så när han sa att publiken var så jävla snygg så "pekade" (typ, visade med handen, vad det nu ska kallas..) han på oss, jag tror han älskade oss. :D Hah! Så varje gång han frågade oss något blev hela publiken tyst, och när vi inte svarade så började alla tokskratta typ. Så, jag vill påstå att vi var lite av en höjdpunkt. ;) Tillslut så sa han typ "Nej, varför lägger jag ens energi på att fråga er något när ni inte ens svarar?!" och lite senare "Do you speak swedish?". Hahaha! :D Ja, i stort sätt allt han sa var sinnessjukt roligt. Men "Viggos värld" boken var ju lite av en höjdare! Men det allra roligaste som an gjorde i Kramfors var när han gick och satt sig på kanten av scenen framför Robin och började sjunga någon.. afrikansk(?) låt, och sedan ställe sig framför homom och sa "Sug på pappas tutte!" AHAHAHAH! Ni kan inte föreställa er hur roligt det var. Jossan, om du läser, gjorde han så på någon på den ni gick på? :D

Sedan så blev det dags för Soran att komma med gitarren och sjunga om Björn. :D Samma som Björn sjöng om Carina Berg, fast omgjord liksom. Sedan så kom Björn ut, han ser så dum ut alltså. :D Men så jäkla snygg! Han pratade faktiskt om ganska mycket nya saker motför vad han pratat om i Umeå, vilket bara var roligt. Han skippade det där med barnen i Mauritsius (stavning? jag skrev bara som det låter, hah.) Så pratade han inte heller om när han var och åkte slalom och gatt skita, som f.ö var så jävla fult. X'D Han drog inte heller det om klassresan i typ 4:an, när hans pappa och Johans pappa följde med. Och Björns pappa satt längst bak i bussen med dom häftiga killarna, och när Johans pappa kom in i bussen så började Björns pappa "Johans pappa är homosexuell, homosexuell, homosexuell!" och lyckades få med alla i bussen, även lilla Johan tillslut. Så när Björn pappa såg att Johan blev ledsen lyfte han upp Johan, drog upp hans tröja och blåste honom på magen, sådär som man brukar göra på små barn. Hahaha! :D Men i Kramfors pratade han om en Berra han hade haft i sin klass, som hade en Sverigekeps och världens snusläpp. Så frågade vi om vi hade haft/hade några sådana i våra klasser. Hahah!

Ja, det var nog det mesta. Men, lägger till mer senare om det känns behövas. :D Vill ju minnas så mycket som möjligt.


kommentarer
Postat av: Elza

Men det var ju inte barn som kom o fråga det där i Mauritsius, det va ju de vuxna som gjorde det :D

2008-10-17 @ 19:45:13
Postat av: Jossan

Ja, Måns sa sådär till en liten kille som hette Levi ^^ ALLA skämtade om honom, stackarn ;D

Men Björn drog väl visst den där om när han åkte slalom i Kramfors? Äh, jag kanske fattar fel av din text :)

2008-10-18 @ 09:38:37



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback