Take my words for what they're worth

Datum: 2008-06-30 Klockslag: 17:26:25

Låg länge och irriterade mig och tänkte igår på att om man inte menar det man säger, så kan man lika gärna hålla käften. Jag är så jävla less på all äcklig falskhet osv, varför säger man ens sådant man inte menar? Visst, alla gör det, men det finns helt olika sätt pch nivåer. Klart att man inte alltid är 100% ärlig, men den sortens falskhet som sårar otroligt mycket gör mig så förbannad.

Så, du som läser; nästa gång du tänker säga något till mig som du inte menar, håll käften! PUSS.

Då var första veckodagen på jobbet avklarad då, känns förhemskt jobbigt att jobba i FYRA dagar till. Ujuj! :c But, that's life. Ska snart fixa iordning lite spaghetti och quornfärssås också, eller.. inte direkt lite. Ska göra bra mycket så att det räcker till både middag och lunch åså imorgon. Mumma! :D Sedan ska jag nog bleka håret ikväll också, om jag orkar, sedan blir det till att dra en sväng till syster och pussa på syskonbarnen! :*

Jag är så jävla rädd, det känns som att sitta och stirra på en tickande bomb. Och när jag som mest borde finnas där, är jag för rädd.. Jag vill inte vara med och se när det händer, om det händer. Du är guld för mig, och har alltid varit. Förstår du att jag inte klarar mig utan dig, på riktigt? Det är inte tomma ord, efter all falskhet jag varit med om skulle jag aldrig säga något sådant utan att mena det. Att förlora dig skulle.. förstöra mitt liv. Please, don't forget it. :c Jag behöver dig.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback