S t o l t N o r r l ä n n i n g

Datum: 2008-06-11 Klockslag: 22:46:05



Jag är faktiskt lite ledsen över att Frusna män söker kärlek är slut nu, så himla värt program. Blev så ledsen över hur det slutade för Anders också, fya. :( Men blev glad för Per-Arne och Jonas skull iallafall! Satt och log och småskrattade genom hela dehär två sistavprogrammen, kände mig ganska löjlig. Sedan så måste jag ju bara säga att, programmet nästan fått mig att bli ännu mer stolt för att vara norrlänning och komma härifrån.

Egentligen borde jag nog sova snart också eftersom jag ska upp 04:30 imorgon, men jag har ingen lust med det. Har f.ö hittat lite kläder på Halens som jag kanske ska beställa, hittade även bh:ar i bra storlekar. Så, tummen upp för Halens för det va! :D De var inte så himla dyra heller, vilket var otroligt bra.
Så sitter jag fortfarande och lyssnar på Eva Cassidy - Fields of gold, kan inte få nog, sedan så.. ja, som jag mår just nu känns det som om den "ger" mig något, eller hur jag nu ska förklara det. Men nej, nu ska jag inte skriva mer onödig skit ikväll. Godnatt!

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback