S a k n a d

Datum: 2008-06-07 Klockslag: 13:09:07

Jag förstår inte av vilken anledning det inte går att få texten brevid bilden, det här ser ju bara helt fucked up ut, så.. om något vet hur man gör så säg gärna till! :) Har ganska nyss klivit upp, blev väckt av mamma och en pussglad liten Taimy, som vanligt. Hon är nog världens pussgladaste lilla hund, det är helt omöjligt att undgå pussarna trots att man försöker gömma sig under täcket. Och på helgerna när jag är hemma kommer hon alltid på morgonen och står nedanför min säng och gnäller tills jag sträcker ner handen och gosar med henne, ganska enerverande när man är hur trött som helst. Men söt är hon! :* Men iallafall, jag saknar mina älskade syskonbarn som jag inte sedan.. ja, jag vet inte när. Så hade jag tänkt att jag kunde passa på att träffa dem nu när jag var långledig, trodde jag ja. Syster med familj tog och åkte till Stockholm igår och kommer hem imorgon, så det får vänta tills.. på torsdag eller något.
Är så skönt att gårdagen är över, likaså mitt otroligt dåliga humör. :) Ska nog snart ta och göra mig någon frukost och sedan gå ut i solen en stund, är helt ofattbart hur otroligt fint väder det är hela tiden ju. Dock är det faktiskt lite väl varmt, men man ska väl egentligen inte klaga över fint väder.

Så, jag fick hjälp och nu är bilden fixad! :D

kommentarer
Postat av: Linn

Sv; Tack! Vad glad jag blir :)

Du skriver först texten på inlägget. Sen glickar du ovanför texten, som en ny rad ovanför allt du skrivit. Sen bifogar du bilden du ska ha somvanligt, sen markerar du bilden så att den får smån fyrkanter runt om sig, o då väljer du högerjustera uppe i menyn. Eller vänsterjustera, beroende på vilken sida du vill ha texten på :D

2008-06-07 @ 13:48:01
URL: http://ffamousunknown.blogg.se/



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback