Rather waste some time with you

Datum: 2008-06-15 Klockslag: 18:26:13

Den här söndagen har varit precis så som söndagar brukar vara, väldigt tråkig. Syster m.familj kom hit ett tag förut iallafall, så jag passade på att gosa med barna. :* Sedan så har jag bara suttit här och tittat lite på tv. Ska nog titta på någon film senare ikväll och äta chips&dipp, sedan blir det läggdags tidigt eftersom jag ska upp 06:15 imorgon då.. Usch! HAHA, måste bara få berätta att inatt drömde jag att jag var Wentworth Miller och jag strulade med värsta toksnygga tjejen. Typ, hela min natt bestog av konstiga drömmar. Men så länge det inte handlar om att någon av mina nära&kära dör så är det mest bara roligt med drömmar.

The Used's musik får mig helt gråtfärdig och lycklig, kan inte förstå att det bara är 11 dagar kvar tills jag får se dem igen. Fast, jag kan ju varken förstå att jag kommer se dem, och inte heller att jag har sett dem.
Och nu orkar jag inte bry mig mer, känner mig bara väldigt dum och besviken. I did it again, typ.. (y) Kanske får jag skylla mig själv? Jag vet faktiskt inte, jag vet bara att jag inte orkar mer nu. Önskar att jag inte kände så, but I do.

Så förstår jag inte vad som är så jävla speciellt med dig? Jag vet inte alls vad det är, men det försvinner bara inte.

1 år sedan världens bästa klass splittrades idag också, jag saknar er tokmycket allihopa.
Bilden är från då vår klass spelade brännboll mot lärarna.<3

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback