A walk to remember

Datum: 2008-06-24 Klockslag: 16:38:59

 Seriöst, ett äkta mästerverk! Jag laddade hem den och tittade på den igårkväll och.. jag var och är helt mållös. Kändes som om tårarna aldrig skulle ta slut. Jag vill bara titta på den om och om igen, så vacker&underbar var den. Fast samtidigt får den det att kännas som om man får hjärtat utslitet, fast på ett vackert sätt. Jag är en riktig sucker för kärleksfilmer alltså.

Titanic, Armageddon, A walk to remember, The notebook.. Plus en fransk film med Gaspard Ulliel, som jag dock inte minns namnet på just nu.
Några fler overkligt bra kärleksfilmer som jag missat? (Armageddon skiljer sig dock en aning från de andra, men den är underbar och får mig att gråta i evigheter.)
Har dock laddat hem En kärlekshistoria & Wicked park som jag ska se senare någon dag när jag får tid. :) Vilket inte blir än på ett tag eftersom jag drar till Göteborg imorgonkväll, och kommer hem tidigt på lördagmorgon någongång.


Jag känner mig helt tom pga filmen, kan inte släppa den. Har du inte sett den så MÅSTE du se den, du kommer nog bli mållös du också! Absolut ett av det bästa och vackraste jag någonsin sett, kärlek när den är som vackrast helt enkelt. ;__;

kommentarer
Postat av: emma

vars tankade du den? :o har letat på piratebay men hittar ingen med svensk sub.

2008-06-24 @ 18:24:14
URL: http://ljudio.blogg.se/
Postat av: Sara

Emma: Jag har tankat ner den från tankafett.com, där finns de flesta filmer och typ alltid med swesub. :)

2008-06-30 @ 22:30:09
URL: http://damnedbyaburied.blogg.se/



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback