SMÄRTA & ÅTERIGEN SMÄRTA

Datum: 2008-12-05 Klockslag: 20:12:03

Sitter just nu vid köksbordet med pappas dator, iklädd trosor och tröja. Jag har sån jäkla mensvärk. as usual. :c Har så ont att jag inte ens kan ha byxor på mig för att de trycker lite mot magen = det gör dubbelt så ont. Men ska beställa en ny tid på gyn så jag får prata med en läkare igen, för jag måste fan få starkare tabletter. Nästa steg är tabletter jag kan bli beroende av, men det skiter jag i, jag vägrar ha såhär ont. Det är ju inte meningen att man inte ens ska kunna leva ett normalt liv 4-5 dagar varje månad. :c Kan ju t.ex ofta inte gå på skolan pga det. Aningen drygt.

Iallafall, hemma i Ramsele. Var iväg och såg på  l u c i a k r ö n i n g e n  i kyrkan ikväll. :) Fråga mig inte varför den är ikväll, för det har jag inte riktigt förstått. Men iallafall så är det Kajsa Kavat-marknaden imorgon också, fett mysigt. :'D Ska gå dit med Elina, så ska hon ta med skolkatalogen så jag får kolla in världens hetaste kille typ. :'''DD ähähä!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig & titta på Simpsons och hoppas på att smärtan fösvinner snart, och att jag får slippa den i någon timme. Men mest av allt hoppas jag att jag slipper ha ont när jag ska på marknaden imorgon, vilket jag tvivlar på. ;<


kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback