Redovisning för kommunen

Datum: 2008-12-09 Klockslag: 20:43:58

Min mage gör ont, uhu. :c Har varit väldigt tyst här i två dagar nu, bara för att jag haft annat för mig hela tiden. Eller, egentligen inte riktigt. I söndagskväll när jag kom hit var jag helt enkelt bara för lat för att plocka upp datorn.

Iallafall så var min mattelärare sjuk igår, så det blev inget prov då heller. :x Fyfan vad jag börjar bli less på honom nu! Fotade även Josefin i studion igår, som förlaga hade jag en porträttbild på Liv Tyler. Resultat får ni se.. imorgon kanske? :] Beror på när jag blir klar, men det borde troligtvis bli imorgon. Så efter vi fotat så gick jag hem och sov lite, sedan kom Jossan hit och vi gick på Jakten och hämtade mat. Sedan blev det en massa prat & tv, och slutligen så såg vi på Rock a Doodle. :D Barnfilmer är nog det bästa som finns, jag kommer aldrig bli för stor för att se på dem. Var en trevlig kväll, blev helt sprallig i slutet av kvällen så det slutade med att jag dansade omkring i t-shirt och trosor till eftertexts-musiken till filmen.

Idag så hade vi endast en redovisning för ca 15 pers från kommunen. Redovisningen gällde våra affisher vi gjort på Mediekommunikationen om droger & missbruk. Det gick piss att redovisa för min del, men jag tog det inte så seriöst heller. Efter det så gick jag, Elina och Jossan tillbaka till skolan och fick lite hjälp med matten av Leif. ;> HAHA, han är så jäkla sjuk alltså. x'D Elina hade varit och köpt en baguette i cafeterian, och sedan tagit bort några ostskivor från den och lagt på bordet. När de legat där i typ 15-20 min så tar Leif en ostskiva och börjar äta på. Vi började skratta massor, och sedan slängde han osten för att den var äcklig. Ah, det kanske inte låter så roligt nu, men irl var det hur kul som helst.

Resten av kvällen har jag spenderat med Elina, som hållit på med mitt hår massor. ;> Först plattat massa, och sedan lockat det. n_n Så såg vi   M a d a g a s k a r   2 också,  helt  a w e s o m e ! Nej, nu ska jag nog dra mig bort mot duschen och sedan lägga mig och kika på Prison Break.


kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback