Julklappar?

Datum: 2008-12-10 Klockslag: 16:29:06

I år är nog första gången jag inte har en hel rad med grejer som jag önskar mig. Jag har faktiskt ingen aning.  V a d   ö n s k a r   n i   e r ? Är i stort behov av hjälp med idéer. Det enda jag vet att jag vill ha är en locktång, pengar till nytt löshår, en bh, en mascara.. och mer då? Fast när vi åker till Sundsvall kommer jag ju såklart kunna peka ut lite grejer jag skulle vilja ha, men Lars hade frågat mamma vad jag önskade mig.. Och vad kan jag önska mig som han kan köpa åt mig? I nödfall så kommer jag nog önska mig presentkort på någon affär, men det är ju mycket roligare att få en riktigt paket!

Jag åt fiskbullar & mos för ca 45 minuter sedan, och än så länge har jag inte kräkts upp det. Känns bra! Har även tryckt i mig ballerina. n_n Mumma! Stannar hemma från skolan imorgon också, för att vara helt säker på att jag är frisk & inte smittar ner alla andra. Så hoppas jag på att vara så bra på fredag att jag kan gå då. :)

Det är Hannibal på tvn ikväll, den ska jag nog titta på. ;> Jag bara älskar Hannibal alltså, både när han spelas av Gaspard Ulliel och Anthony Hopkins. Gaspard är så jäkla snygg, och Anthony är så himla gullig & charmig.

Jag är f.ö väldigt nyfiken på vilka ni är som läser min blogg? :D Eftersom det är så pass få som läser, så blir jag ju nyfiken när jag ser att folk från t.ex Gbg läser, för jag känner ju ingen därifrån.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback