Dags att sova..

Datum: 2008-12-23 Klockslag: 01:21:04

Sitter och tittar på Weeds, jag gäspar allt oftare, så nu är det dags att gå och borsta tänderna och sedan fortsätta titta på tv i sängen. Ska bara titta om Karl-Gustaf är här ute och vill in, jag vill helst inte att någon av katterna är ute på nätterna. Känns tryggast att ha dem inne, så jag slipper oroa mig, särskilt nu på vintern då det är så kallt.

Mamma har slagit in alla mina paket ikväll, när jag räknade fick jag dem till 18 stycken. :D Plus att det blir klappar från syskonen & vännerna också.

Jag funderar på om jag 2009 ska börja skriva något positivt som hänt under dagen, så ofta jag kan, dvs. nästan varje dag. Vill så gärna uppskatta vardagen mer och lära mig att vara nöjd med det jag har. Även om det alltid finns de som är smalare, snyggare och har mer pengar än mig, så finns det ändå alltid de som har det sämre också. Så handlar det ju inte om de ytliga sakerna heller. Att vara nöjd och tycka om sig själv är något annat, det har jag lärt mig genom åren även om jag ibland tvivlar på det. Det gäller att lära sig tycka om sig själv så som man är, om man sedan vill förbättra sig själv gör ju inte något. Nej, nu måste jag sova. Godnatt! :)

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback