Christmas won't be the same without you..

Datum: 2008-12-22 Klockslag: 20:23:03

Blev nyss riktigt, riktigt less. Vi trodde att Taimy (vår foderhund) skulle komma hem idag igen efter parningen, MEN NU SÅ FICK VI VETA ATT HON INTE KOMMER VARA HEMMA PÅ JULAFTON! Jag är sjukt förbannad nu.  En jul utan henne, plus att Lady får vara ensam på jul när vi åker till syster, även om det bara är några timmar men ändå. D å l i g  s t i l ! Och mamma "Ja, men det är ju hennes hund!". Ja, hon äger henne tills hon blir fem, men hon är ju vår hund. Och jag vill ha alla mina djur hemma på jul ju, vem vill inte det? :c Jag saknar min überglada lilla tjockis som hoppar upp i sängen och väcker mig på morgonen. Jag saknar hennes glada lilla ansikte, och hennes mysiga nos som ser ut att vara världens godaste lakritsgodis.


Har nyss slagit in lite julklappar, är bara syskonbarnens kvar nu sedan. Fast jag har inte köpt alla till dem än, och så ska jag köpa till djuren såklart. (Förutom Taimy då. :c) Så har jag just laddat hem några Prison Break avsnitt som jag ska titta på, har bara sett fram till det åttonde på den nya säsongen. Palla att jag blev på dåligt humör nu. Även att jag har världens beslutsångest angående bebisens stavning på julklapparna, för mig är hon en Nathalie eftersom jag tycker är Natalie är en ful stavning, men nu heter hon ju så.. Haha, i-landsproblem.

Så undrar jag om "Inga" har någon snö i Usa där hon bor? :) Hörde om de 27 julklapparna, det var inte direkt dåligt. Haha! :D

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback