For all my life, I am yours.

Datum: 2007-08-08 Klockslag: 00:27:46

Äntligen, idag har jag haft annat för mig än att sitta framför datorn hela dagen. Jag vaknade klockan 09:17, jag minns det så tydligt därför att jag vet att Emils buss går 09:14 eller 09:17. Han brukar ju alltid ringa mig påväg till bussen, vilket är runt den tidpunkten, så jag vaknade väl för vanans skull. Men han ringde inte då, utan ringde lite senare istället. Sedan somnade jag om och runt 13:15 någon gång ringde Elina och frågade om jag ville följa med henne bort på hockeyskolan en stund, och jag sa ja. Så då klev jag upp och fixade håret, sminkade mig och så. Sedan gick jag bort till isbanan och där blev jag sittandes ända tills det stängde, runt 9 snåret. Då åkte jag, Elina, Dea och Mimmi ner till älven och satt i vindskyddet och bara satt där och talade. Nu har jag bara suttit här i ca 1½ h eller något, och ska gå in och titta på tv nu snart. Väntar på att Emil ska ringa eller skicka ett sms, som han sa att han skulle.. men jag börjar fundera på om han kanske somnat ifrån.
Nej, om jag skulle ta och göra iordning lite kyckling och ris och sätta mig framför tvn.
Nu, nu kom sms:et jag väntat på!
Fan, det var inte det.. var från Erika, men det är inte fy skam det heller! :) Får väl försöka ringa Emil då..
Eller, nu ringde han mig.

Emil Edström! <3


Nu har klockan tickat iväg och hunnit bli så mycket som halv 4, så jag borde nog snart gå och lägga mig om jag ska kunna vända tillbaka på dygnet tills skolan börjar. Har nu i ungefär en halvtimme suttit på lunarstorm och tittat på olika folk som fått barn ganska nyligt, jag känner mig rätt ut sagt riktigt dum och pinsam! Jag har ingen aning om vilka personerna är, men jag kan bara inte låta bli. Även att jag längtar löjligt mycket efter att få vara en av dem en dag, en stolt nybliven mamma. Det tar nog några år innan den dagen kommer, men jag längtar redan efter den. Den här mamma-grejen har nästan stigit mig åt huvudet, jag har nog börjat längta lite för mycket. Men, inte mycket att göra åt saken. Men tanken på att gå omrking med den där stora magen och bara längta efter den dagen då man får se och hålla i sitt eget barn för första gången, åh!

Och jag saknar Emil så himla mycket just nu, längtar verkligen efter att få gå och lägga mig och sova tillsammans med honom, istället för att gå och lägga mig helt ensam som jag måste göra nu. Men nu är det verkligen dags för mig att göra det, och har jag tur kanske beyond bizarre är på reality nu, eftersom det var det igår vid den här tiden.

1 månad och 17 dagar! ♥

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback